torsdag 19 maj 2011

Slutade tidigt idag!

Åh, va skönt det är att inte vara schemalagd, att kunna styra sin tid på jobbet lite friare. Kom 7 i morse och tog friskvård på eftermiddagen vilket gjorde att jag kunde sticka redan 14.30. Självklart så är det ju frihet under ansvar ;-)
Åkte i alla fall raka vägen hem. Bytte om lite snabbt, satt Folke i bilen och så åkte vi iväg till Ella. Folke lekte en stund med hästägarnas hund Comore (tror det stavas så). Fixade Ella och började rida. Gick jättebra från början men efter en stund så kändes det konstigt, haltade hon? Fick det bekräftat av svägerskan som också var där så det var bara att hoppa av. Troligen är det skorna det beror på och hon ska skos om i morgon. Håller tummarna att det bara är så... Blev kvar en stund i stallet och tittade på Carina när hon red och sen åkte jag hem och fixade våfflor med sylt och grädde, så gott det var!

Folke på väg i full fart...

... förbi Comore ;-)

Fast det är kul o leka också!

Stor kille lite skeptisk till liten kille ;-)

Finaste Ella



2 kommentarer:

Kattis sa...

Jag gick oxå tidigt men det var på grund av att jag inte orkade längre. Orkade inte vara trevlig i telefonen, orkade inte berätta för 111:e gången varför handläggarna får upp en inloggningsruta när de skall starta olika program, orkade inte längre förklara var dom hittar sin datornamn, orkade inte längre höra på hur dåligt allt är. Fick hjärtklappning, svårt att andas och satt med gråten i halsen.

Fina bilder i alla fall på Folke och dalmatinern, tråkigt med Ella, hoppas det inte är nåt allvarligt!

Ullis sa...

Ja, visst är det skönt att inte gå på schema - det är som en helt ny värld liksom =)

Kommentar till Kattis: Det är ohållbart att ha det som ni har det nu... Jag hoppas att samtalen kommer att minska snart och att du ser till att lyssna på kroppen. Du får inte bli trasig och gå sönder! Sköt om dig!