tisdag 12 april 2011

Vårt lilla matvrak och energiknippe!

Nu är i alla fall Folke helt återställd! Äter som vanligt och all energi plus lite till är tillbaks. Känns som han tar igen lite nu från allt sovande i söndags ;-) Vägde honom nyss och han har fått tillbaks ett halvt kilo från de två han tappade, härligt!
Gårdagen avslutades på hästryggen i eftermiddagssolen, så underbart! Helt fantastiskt vad de tinar överallt, rinner vatten både i alla välfyllda diken som på vägarna. Idag var det ju mindre mysigt väder, tyvvär. Men... Det är ju uppehåll än så länge så något ska vi hitta på ;-)

2 kommentarer:

Kattis sa...

Jaa i dag var det verkligen kyligt, grått och trist, snacka om kontrast mit igår. Va skönt att Folke är pigg igen. Hade han ätit nåt tokigt?? Svante hittar helt plötsligt en massa gott att äta nu när snön tinar. Det gillar vi inte!

Ingela Rosenholm sa...

Ja, han åt en av katternas avlagda möss som vi inte hann med att plocka bort... Och problemet är ju precis som du skriver att det tinar fram massa "skit", bland annat möss som de inte ätit upp och som tinar fram nu. Inte alls bra :-( Men nu är det stenkoll på honom som gäller och superspan efter döda äckliga möss ;-)