lördag 2 april 2011

Stängda dörrar!

Folke var klarvaken redan kl 5 i morse men efter kissning och bajsning fick han ligga bredvid mig i sängen och mysa en stund till. Halv sju var det dags att vakna på riktigt tyckte Folke och Tage höll med. Vi tre gick ut i köket och jag stängde dörren till sovrummet så husse och Tello fick sova vidare en stund till. Det kan jag lova blev jobbigt för Folke, stängda dörrar är tydligen ingen hit. Var väldigt pipigt en stund men det gick snabbt över ;-)

Är i alla fall en kaxig liten kille detta, full av enerigi vlket är helt underbart. Som jag skrev för några dagar sedan så behandlar storkillarna honom väldigt olika. Första dagarna var det inte så lätt för Folke att förstå att när han tex klättrar på Hugo så uppskattas det men gör han samma sak på Tello eller Tage så upskattas det inte. Kul är nu att se att Folke lärt sig hur de fungerar och hur han själv anpassar leken efter vem av de tre han för stunden leker med. Eller, oftast i alla fall... Han är ju faktiskt bara en liten valp ;-)
Helt otroligt va mycket som hänt under bara en vecka. För det första så växer han så det knakar och bilåkningen fungerar riktigt bra. Och det viktigaste av allt - Folke känner nu att han ingår och är accepterad av resten av flocken, hundar som katter. Tage som bara väntade på när vi skulle lämna tillbaks Folke tycker nu att han är riktigt mysig liten krabat och trivs med insikten att han faktiskt bor här med oss på Solvallen!

Inga kommentarer: