lördag 23 april 2011

Bäverdammen!

Vi var iväg och kikade efter den andra bävern igår och vi hann bara komma dit så såg vi den. Den var alldeles för tokigt till för att vi skulle komma åt den men kul var det att stå och spana när den simmade omkring, stor var den också ;-) Efter en liten stund kom det fram en till som simmade uppåt, då delade vi på oss. Jag satt kvar vid dammen och Magnus satt sig lite längre upp. Vi såg dem båda två fler gånger, Magnus hade till och med en av dem uppe på land en stund men han kom inte åt den för massa ris i vägen.
Ingen bäver skjuten ikväll men en jättemysig och spännande kväll! Kul är också att vi vet med all säkerhet att det är minst två stora bävrar där plus kanske en liten till också.
Blir en tur dit i kväll också men då ska vi åka tidigare eftersom det var full aktivitet i dammen redan när vi kom igår vid 19 . Vi kan dessutom inte sitta lika länge ikväll för jag ska ta in hästar och ge dem lite kvällsmat vid 21-tiden ;-)

Hmm, hade tänkt knäppa kort på dammen för att visa vad som hänt där på bara en vecka, i stort sätt all snö är ju borta nu! I all iver glömde jag bort och kom på det när det var försent...

Inga kommentarer: