söndag 11 december 2011

Nytt hem och egna namn till småtjejerna!

Inte illa för tjejerna att få så mycket bra saker som ett blivande nytt fint hem och alldeles egna namn på en och samma dag. Lilla Elsa och Viran ska flytta hem till min lillasyster Regina när de är tillräckligt stora. Ja, de blir innekatter men det känns så himla bra att de kommer till någon så nära samt att de kommer ha varandra. Bättre än så kunde det liksom inte bli tycker vi ;-)

Lilla Elsa
 
Och söt-Viran ;-)
Finns en till "liten plutt" här hemma som fått massa bra saker idag. Vi firade nämligen Danne som fyllt 18 år och jäklars så mycke fina presenter han fick. Fullt hus hade vi här hemma och det var verkligen jättetrevligt!

Helgen i övrigt började med fest med jobbet i fredags vilket var jättetrevligt. Så pass trevligt att jag trodde jag skulle måsta ställa in Folkes och min träning på lördag förmiddag pga huvudvärk... Men när jag bara fått i mig lite frukost så var jag ok och iväg till Njurunda bar det tillslut. Folke var tokduktig och jag jättestolt och nöjd. Vilken otrolig skillnad det har blivit på lillkillen bara sista veckorna - imponerade och vansinnigt roligt! Det är nu jag måste behärska mig och inte gå för fort fram vilket är jättesvårtsvårt. Alldeles för lätt att rusa iväg när jag ser hur otroligt lättlärd han är. Men... Den här vintern ska vi nöta, nöta, nöta och åter nöta stadga och följsamhet så det sitter som berg till våren. Och till våren, då ska vi vidga vyerna Folke och jag ;-)

Så igår kväll hade vi den årliga glöggkvällen tillsammans med svägerskan med sambo ute på deras veranda som var uppvärmd. Jättemysigt och trevligt hade vi som alltid, härlig tradition ;-)

1 kommentar:

Ullis sa...

Å så bra att de kommer att få ett hem, och få vara tillsammans :)
Jag och Eddie måste komma bort SNART och få se dem medans de är SMÅ fortfarande...