söndag 4 december 2011

Årets första...

... julskinka är färdig och inom kort även uppäten gissar jag för att - jag är nämligen gift med en av de största julskinkefanatiker som finns! Går inte att hejda, det säger liksom bara slurp och sen finns julskinkan inte mer... Hihi, attans tur det finns fler på affären ;-)


I går kväll hade vi trevligt, god mat och trevliga människor! Vi kom i säng klockan tre i natt vilket måste vara personligt rekord i alla fall under de sista åren. Sov gjorde vi till nästan klockan elva vilket inte heller hör till vanligheten, skönt var det i alla fall ;-) Tog med mig bössan och Tage på förmiddagen och åkte till Rismon i hopp att få skjuta nån fågel. Vi såg inte en pippi så långt ögat nådde och inga andra djur heller för den delen. Men mysigt hade vi och det var ju det viktigaste ;-)

På eftermiddagen var jag och Magnus på invigning av Kennelklubbens nya lokal i Söråker (gamla ICA). Åh, va fint det var, vilken lokal!!! Var lite uppvisningar - Agility, Freestyle, IPO samt tre poliser med sina fina hundar. Kul att se alltihop! Hoppas det startar kurser där snart som vi kan vara med på. Perfelt läge för oss ;-)

Inga kommentarer: