onsdag 29 februari 2012

Personligt rekord!

Nu var ju inte mitt tidigare rekord så storslaget men jag har gjort måååånga försök och för mig har det varit hopplöst att komma längre än så. Har alltså varit rökfri i över två dygn nu och det känns riktgt bra. Huvudet tror i och för sig konstant att jag ska ut och röka så jag får påminna mig själv emellanåt att det ska jag ju inte alls det ;-) Låter som det är en dans på rosor men det är det absolut inte! Det är det jobbigaste och svåraste jag gjort men grejen är den att det känns annorlunda den här gången och jag är för första gången övertygad att jag ska klara det. Ligger ett oöppnat paket i väskan som jag skrivit "Är du verkligen säker?" på... Har inte ens tänkt tanken på att öppna det ;-)


Känns som förkylningen från helvetet också börjar ge med sig och det är skönt. Fortfarande vansinnigt trött och kraftlös men det är nog i alla fall på rätt väg. Jobbade hemifrån på förmiddagen och sen gav jag mig iväg ut med hundarna. Började med Folke och förstå hur snopen jag blev när jag hörde någon komma springande efter oss på stora vägen och vände mig om... Där kom Tello i full fart huuur lycklig som helst att han hittat rätt på oss. Herre guuud, han har ju kunnat bli påkörd!!!!! Jag hade förstås bara ett koppel så jag höll Tello i nackskinnet och ringde svärfar som snabbt kom till undsättning och skjutsade hem oss. Kollade hundgården när vi kom hem och tro på sjutton att han har pressat upp ett litet hål i gallret som han tagit sig igenom... Knasiga killen var helt enkelt bara sugen på en prommis med matte! Tog med mig honom till Åstön sen o så tog vi en sväng bara Tello och jag innan jag släppte ut de andra två busarna ;-)

3 kommentarer:

c... sa...

go girl !! Klart du kan !!! Om du kan så lovar jag att du ska få en jävligt fin present av mig !!!!!!!!!!

Ta bort ord verifieringen !! Skit jobbigt att skriva i!!!

Ingela Rosenholm sa...

Åh, va spännande :-) Jag kommer att klara det!!!! Har tagit bort verifieringen nu. Håller med att det är hopplöst, två långa och vääääligt svårlästa ord...

emelie sa...

super fin hemsida :D