lördag 26 maj 2012

Sol, surisar, strand och hund!

Äntligen helg och den startade vi igår med lite surströmming tillsammans med svärfar. Jag åt förstås ingen strömming som vanligt, höll mig till sillen och det var gott det med ;-) Åt tyvärr lite för mycket och fick tokont i magen, hoppade över efterrätten.


Idag ska jag och Folke vara med på instruktörsutbildning i Härnösand där Sören Norén håller utbildningen. Nu är det ju instruktörerna som ska utbildas, oss och några hundar/hundförare till ska de använda som exempel men det innebär ju att vi lär oss massor också ;-) Var med på detta i vintras också och det var så himla bra, fick massor av bra tips. Denna gång är det mer jaktinriktat så det ska bli riktigt spännande ;-)

Under eftermiddagen ska vi fira liten svägerska som fyller år idag och påbörja den årliga strandstädningen. I år har vi aningens mer att göra där nere efter diverse stormar som ställt till det ordentligt. Vi hinner antagligen inte bli klar idag men en början i alla fall. Trevligt har vi i alla fall alltid på dessa städdagar ;-)

Inga kommentarer: