måndag 31 oktober 2011

Mysig kväll...

... hade vi igår. Började kvällen med lite skumpa som världens sexigaste torpare hade ställt på kylning ;-) 


Till middag blev det gräsand, god potatis och gula kantareller.


Alltså... Maten var helt underbart god men det gick baskemig inte att få till en bra bild på den. På bilden ser det ut som nån typ skitit på tallriken men i verkligheten såg det faktiskt precis lika gott ut som det var ;-)  Efter maten värmde vi lite glögg och till glöggen intogs naturligtvis vår favvo "Pepparkakor med mögelostgrädde", mumsfillibabba!!!!Vi fortsatte kvällen i bröllopsdagens tecken och höll oss vaken riktigt länge för en gångs skull ;-)

Men... Klockan 4 vaknade vi båda två av ett konstigt ljud, ett märkligt pipande. Jaha, kattungar på väg och en hade redan kommit - i Folkes bädd. En liten Norma var det så det är väl grannkatten som är den skyldiga igen... Klockan 7 hade det kommit en till och sen har det rullat på. För en stund sen kom den femte och jag tycker Tindra fortfarande är tjock... Alla utom en ser ut som Norma men så är det en svart också som är mer lik Tindra. Fem (kanske tom fler) kattungar kan vi ju inte ha kvar då vi inte kommer hitta nya ägare till alla. En får vara kvar och det blir inte en lätt sak att välja ut den, snyft!

Så fort Tindra diat klart för den här gången blir det sterilisering för nu får det räcka med frierier runt granngårdarna... O den här gången ska vi se till att hon inte smiter

Norma, lillstackaren är jättespak... Märks att hon känner sig utanför och hon tycker det här är jättekonstigt. Pysslar och myser med henne extra mycket nu, lilla söttjejen ;-)

Folke då, som blev av med bädden sin...? Han var rätt nöjd att han fick sova med oss i sängen istället ;-)

Inga kommentarer: