söndag 9 oktober 2011

Mycket har vi hunnit med idag allihopa. Magnus stack iväg tidigt i morse och jagade sjöfågel men jag valde att stanna hemma i sängen tillsammans med de fyrbenta ;-) Tage och jag gav oss på förmiddagen iväg till Rismon o kollade efter fågel och vi såg två... En orre på syp 100 meter = ingen ide att ens tänka tanken... O så såg vi en kungsörn som vanligt. De verkar ha stadgat sig här på riktigt. Minst tre st finns det, kanske tom fem efter vad jag hört. Inte kul när man har husdjur som springer ute om dagarna och kvällarna....

Mallig kille som fick sitta i framsätet en liten bit på en skogsväg ;-)

 Myyyysigt att få lulla på själv bara med matte!

Åkte sen hem och bytte hund till Folke och så åkte vi två ut till pappas och Christinas nya sommarstuga på Spikarna. Ojoj, vilken mysig liten stuga och vilket superhärligt läge!!! Tog en liten prommis bort till klipporna för att kolla om vi såg nån säl men självklart inte, typiskt! Alla pratar om hur mycket säl det är överallt men inte sjutton får jag sen nån.

Suck! Har fler bilder jag hade tänkt lägga ut men vårt skitnät fungerar ju inte som det ska här hemma... Orkar inte jäklas mer med segheten så jag jag går och duschar istället och håller tummarna att Felia får ordning på elendet snart... Vansinnigt irriterande!

Inga kommentarer: