måndag 16 juli 2012

Typiskt!

Det sista man vill ha på första dagen av semestern var ju en bacillattack med massa snor och halsont... Jaaa, jag blir så sur! Hoppas det går över snabbt som tusan :-(
Ska slappa lite till o sen hoppa in i duschen och försöka duscha bort otäckingarna...

Mysigt har vi här hemma med vår extra stora familj som vi är nu.

Så bra att vi fick ha Ove också för jäklars va nyttigt detta har varit för vår Testosteronbomb, de har så kul tillsammans Ove och Folke. Inga mopserier alls från Folke längre och kolla bilden!


Gerda sover på foten, Ove i mitt knä och Folke ligger kloss i kloss med Ove och sover! Att Folke skulle kunna vara så avslappnad tillsammans med en annan hane som han bara varit tillsammans med några dagar trodde jag aldrig skulle hända... Kul som tusan är det i alla fall och vi kommer sakna dem något alldeles vansinnigt när de åker hem. Fast vi träffar dem ju faktiskt emellanåt ändå ;-)

2 kommentarer:

Kattis sa...

Ser riktigt mysigt ut. Kul att det går så bra med alla hundarna! Trist att börja semestern med snuva, hoppar det går över snabbt. Börjar själv få panik över att våran ledighet närmar sig sitt slut för semester har det definitivt inte varit!

Ingela Rosenholm sa...

Ja, måtte detta gå över snabbt. Förstår att ni har haft fullt upp under semestern. Ni har ju skaffat er ett helt nytt liv ;-)