tisdag 3 januari 2012

Känner mig trött....

... och aningens småsur idag, inte kul alls! Generellt på allmänt dåligt humör som får mig att fundera om jag "egentligen" skulle haft mens nu i verkligheten. Känns lite så - som om irritationen liksom kryper i hela kroppen samt att jag är jättekänslig... Jaja, är det så så kan jag stå ut med det emellanåt bara jag slipper eländet! Det är nog tre år sen jag hade mens sist, fantastiskt skönt även om det ibland kommer över mig ibland och så förstår jag inte riktigt vad det beror på. Eller så har det inte alls med det att göra, kan ju faktiskt vara så att jag bara har en dålig dag helt enkelt....


Objektivet kom på eftermiddagen så jag skyndade iväg och hämtade det men det hade börjat mörkna så jag hann inte testa så mycket. Men - Jag har ju heeeeeela helgen på mig ;-)
Här är tre bilder som ser precis ut som alla andra bilder jag knäppt, skillnaden är att det är på betydligt mer avstånd än vad kameran fixat tidigare. Hade ju hoppas på att se nån fågel i nåt träd och testat lite på men jag vet inte vart dom höll hus i eftermiddag, inte på Tynderö i alla fall...


En liten Folke....

... en Tage...

... och en måne som snart tänker bli full ;-)

2 kommentarer:

Kattis sa...

Konstigt det där med att vara på dåligt humör. Ibland vaknar man ju på morgonen och är småsur redan på direkten men man fattar inte varför. Knepigt.

Jäklars vad bra du fick till fotot på månen.

Ingela Rosenholm sa...

Ja, och det tar emot att säga det men visst är det väldigt typiskt kvinnligt också? Eller är vi bara sämre på att dölja det?

Ja, visst blev månen lite bra ;-)